Generel installation

Der installeres powerbox fra Flightbox, med mulighed for 3/4 servoer pr. kanal. Der er desuden også mulighed for 2 batterier (Lipo) med strømregulering (5/6v). Der er optisk kabel til Motor tænding (kill switch). Batterier lades via Power panel. Adgang til ladning af modtager battrier - ved at åbne kanon lem foran canopy. (90 gr. snaplås)

Batterierne er 2 stk 2cell Lipo på 3000mah. Modtager er en Futaba 6014. Power panel er monteret et niveau over servoer til Højderor og Sideror. Der er dobbelt servo (12 kg digitale) til højderor monteret med 1,0 mm wiretræk til halen. 1 12 kg digiatalservo til sideror, monteret med 1mm wiretræk til ror.

Tank kapacitet er p.t. 1000ccm. Trykluft til optrækkelig halehjul monteres bagbord side, og battrier til modtager monteres i styrbord side. Trykluft tanke (2 stk.) til main gear monteres i vinge. Trykluft styreventil til halehjul monteres styrbord side efter main batterier. Trykluft styreventiler til main gear monteres i vinge. Mulighed for justering af trykluft flow på hver enkelt main gear, dette for at få ens retraction på begge enheder.

Påfyldning af brændstof og luft, samt ladning af motor batteri -  ved at åbne bagbord cowl service lem.

Som det kan ses på billeder, åbner denne installation gode muligheder for full cockpit udbygning.

 

Forside