Cowl

Cowl deles, således at nederste halvdel fast monteres på fuselage, og hvor øverste del sammen med forreste del (oile beholder) laves aftagelig af hensyn til let adgang til motor installation.

Nye billeder pr. 19/1-2011

Klargøring til at lave cowl åbning i begge sider. Åbning som fuld size fly, men også for at få nemmere adgang til motor installationen. Der er støbt en møbel hængsel ind i cowl som derefter er forstærket med 0,8mm x-finer.

Det griber om sig, efter at have gået rund om den "varme grød" har jeg gjort det! Der er blevet skåret ud, således at side stykkerne på cowl kan åbnes udefra. Det var strengt taget ikke nødvendig, men vil gerne lave den så skala rigtig som mulig.

Flere billeder 5. marts 2011

 Mange justeringer for at lave disse lemme. Det er svært at få passet åbninger og lemme sammen. Men er næsten klar til at færdig montere alting. Mangler at lave låse til cowl lemme. Kan ikke købes og skal derfor laves her. ialt 8 låse i skala mål.

Blå mærker på næste billed er der hvor cowl snap låse skal monteres

Et par billeder af prototypen til cowl lås. Der er gået lidt tid med at lave den første prototype. Der skal lave ialt 14 stk.

Så er produktion af snap låse gået igang!

billeder 10-10/11

Cowl færdig!!!

Forside